JOCURI Jocuri de aventura gratis

JOCURI Jocuri de aventura GRATUITE

jocuri noi onlineACASA CONTACT Avem o colectie de jocuri noi gratuite pentru toti copii

Jocuri Noi Gratuite


 Fury-Officer Fury-Officer
Pentru cei care cunosc acet tip de jo...
(Played: 3,326 times)
 Super B este Erou Super B este Erou
Rezolva acest joc de aventura in car...
(Played: 3,071 times)
Atentie la pirati Atentie la pirati
Un joc in care trebuie sa transporti ...
(Played: 5,075 times)
Aventura cu Delfini Aventura cu Delfini
Trebuie sa ajuti delfinul sa inaintez...
(Played: 2,951 times)
Codul Samurailor Codul Samurailor
Un joc foarte dinamic si atractiv in ...
(Played: 12,823 times)
Comoara din Ocean Comoara din Ocean
Un joc de aventura in care trebuie sa...
(Played: 8,209 times)
Indiana Jones online Indiana Jones online
Incearca sa dezlegi misterele si sa g...
(Played: 3,200 times)
Padurea cu pericole Padurea cu pericole
In jocul de aventura padurea periculo...
(Played: 5,590 times)
Punke-Pirate Punke-Pirate
Un joc nou in care trebuie sa reusest...
(Played: 5,484 times)
Viking in actiune Viking in actiune
Un joc din categoria jocurilor de ave...
(Played: 5,314 times)

Noutati

Despre noi.
Situl www.jocurinoigratuite.ro va propune 352 jocuri online gratuite diferite de majoritatea celor intalnite pe alte situri de profil . Jocurile gratuite prezentate aici au o descriere unica  si o deosebita usurinta in a  selecta  categoria si jocul dumneavoastra preferat.
Asiguram multe informatii despre cele mai noi jocuri gratuite de pe site, despre topul jucatorilor cu numarul de puncte acumulat si despre jucatorii aflati online, si posibilitatea de a posta comentarii si sugestii despre situl nostru de jocuri gratuite online.
Pentru a face si placuta si atractiva vizita dumneavoastra pe acest site de jocuri noi online realizam un concurs care la finalul anului 2013 va premia cu cadouri surpriza jucatorii aflati in fruntea topului care au obtinut un numar cat mai mare de puncte.( recomandam inscrierea dvs ca membri de la inceput , si folosirea unui mail la care putem sa trimitem datele referitoare la noutatile de pe site si celor care acumuleaza punctele necesare datele despre premiile obtinute si modalitatea de trimitere pentru a putea acumula punctele necesare )
Numarul de jocuri pe acest site Jocuri Noi Gratuite va creste periodic prin adaugarea de noi jocuri din diverse categorii cum sunt jocuri cu masini,jocuri de strategie, jocuri de actiune,  jocuri barbie, jocuri logice, jocuri de logica,jocuri de indemanare, jocuri de colorat ,jocuri sportive  si multe alte categorii interesante.In functie de dorinta dumneavoastra si de cele solicitate de membri si jucatorii acestui site putem adauga jocuri gratuite online si din alte categorii speciale.
Pe www.jocurinoigratuite.ro pe langa jocurile de divertisment cu personaje celebre din jocurile de desene animate intalniti si numeroase jocuri educative si jocuri de inteligenta care cu siguranta alaturi de jocurile care solicita o intuitie deosebita dezvolta calitatile si capacitatea copiilor de dezvoltare intelectuala.
Pentru cei mai mici dintre copii care sunt la inceput si acum descopera placerea jocurilor gratuite online avem cateva categorii de jocuri cu un grad scazut de dificultate si personaje cunoscute si indragite cu siguranta pentru a reusi sa termine invingatori si a putea sa treaca la jocuri cu un grad de dificultate si complexitate superioare.
Atentie ,periodic adaugam jocuri noi gratuite din toate categoriile si pentru a petrece clipe minunate si relaxante va invitam sa reveniti pe situl nostru de jocuri noi gratuite online de cate ori timpul va permite. Deci va recomandam sa retineti acest site www.jocurinoigratuite.ro si  sa descoperiti mereu ce jocuri noi gratuite au fost agaugate special pentru voi si nu uitati de concursul nostru (la inceputul anului 2014 vom afisa lista cu cei castigatori) . Mult succes .

Va recomandam si alte jocuri gratis:

 » Jocuri noi gratuite» Jocuri noi pentru copii» Jocuri noi strategie» Jocuri pentru baieti» Jocuri arcade gratuite» Jocuri cu animale » Jocuri cu masini online » Jocuri de actiune noi » Jocuri de aventura » Jocuri de indemanare » Jocuri de noroc online» Jocuri de sport online» Jocuri logice noi» Jocuri noi impuscaturi» Jocuri noi barbie» Jocuri noi pentru fete » Jocuri puzzle online» Jocuri de fotbal» Jocuri mario noi» Jocuri animatie online

Mult succes !