JOCURI Jocuri logice online gratis

JOCURI Jocuri logice online GRATUITE

jocuri noi onlineACASA CONTACT Avem o colectie de jocuri noi gratuite pentru toti copii

Jocuri Noi Gratuite


 Domino Domino
Joc domino , foarte logic pentru copi...
(Played: 1,819 times)
Alege Bilele Alege Bilele
Un joc de logica si indemanare in car...
(Played: 2,927 times)
Aranjeaza Zarurile Aranjeaza Zarurile
Este un joc online in care trebuie sa...
(Played: 1,555 times)
Balanta Perfecta Balanta Perfecta
Asezand obiectele in balanta pentru a...
(Played: 2,904 times)
Descopera diferentele dintre imagini Descopera diferentele dintre imagini
Jocuri noi gratuite propune un joc di...
(Played: 8,448 times)
Domino online Domino online
Un joc din categoria jocurilor de log...
(Played: 2,324 times)
Incearca sa parasesti casa Incearca sa parasesti casa
Incearca sa parasesti casa care este ...
(Played: 3,639 times)
Joc online de Memorie Joc online de Memorie
In acest joc online trebuiesa arati c...
(Played: 2,039 times)
Jocuri zuma Jocuri zuma
Un joc in care trebuie sa ai si indem...
(Played: 2,709 times)
Nodurile Nodurile
Jocuri noi gratuite propune un joc lo...
(Played: 3,570 times)
Operatii de Scadere Operatii de Scadere
Trebuie sa gasesti raspunsul corect d...
(Played: 1,858 times)
Sudoku nou Sudoku nou
Un joc nou deosebit pentru persoane i...
(Played: 1,579 times)
Test de Inteligenta Test de Inteligenta
Pentru cei care doresc sa raspunda la...
(Played: 2,154 times)
Viteza mare Viteza mare
Incearca sa reactionezi foarte repede...
(Played: 2,008 times)

Noutati

Despre noi.
Situl www.jocurinoigratuite.ro va propune 352 jocuri online gratuite diferite de majoritatea celor intalnite pe alte situri de profil . Jocurile gratuite prezentate aici au o descriere unica  si o deosebita usurinta in a  selecta  categoria si jocul dumneavoastra preferat.
Asiguram multe informatii despre cele mai noi jocuri gratuite de pe site, despre topul jucatorilor cu numarul de puncte acumulat si despre jucatorii aflati online, si posibilitatea de a posta comentarii si sugestii despre situl nostru de jocuri gratuite online.
Pentru a face si placuta si atractiva vizita dumneavoastra pe acest site de jocuri noi online realizam un concurs care la finalul anului 2013 va premia cu cadouri surpriza jucatorii aflati in fruntea topului care au obtinut un numar cat mai mare de puncte.( recomandam inscrierea dvs ca membri de la inceput , si folosirea unui mail la care putem sa trimitem datele referitoare la noutatile de pe site si celor care acumuleaza punctele necesare datele despre premiile obtinute si modalitatea de trimitere pentru a putea acumula punctele necesare )
Numarul de jocuri pe acest site Jocuri Noi Gratuite va creste periodic prin adaugarea de noi jocuri din diverse categorii cum sunt jocuri cu masini,jocuri de strategie, jocuri de actiune,  jocuri barbie, jocuri logice, jocuri de logica,jocuri de indemanare, jocuri de colorat ,jocuri sportive  si multe alte categorii interesante.In functie de dorinta dumneavoastra si de cele solicitate de membri si jucatorii acestui site putem adauga jocuri gratuite online si din alte categorii speciale.
Pe www.jocurinoigratuite.ro pe langa jocurile de divertisment cu personaje celebre din jocurile de desene animate intalniti si numeroase jocuri educative si jocuri de inteligenta care cu siguranta alaturi de jocurile care solicita o intuitie deosebita dezvolta calitatile si capacitatea copiilor de dezvoltare intelectuala.
Pentru cei mai mici dintre copii care sunt la inceput si acum descopera placerea jocurilor gratuite online avem cateva categorii de jocuri cu un grad scazut de dificultate si personaje cunoscute si indragite cu siguranta pentru a reusi sa termine invingatori si a putea sa treaca la jocuri cu un grad de dificultate si complexitate superioare.
Atentie ,periodic adaugam jocuri noi gratuite din toate categoriile si pentru a petrece clipe minunate si relaxante va invitam sa reveniti pe situl nostru de jocuri noi gratuite online de cate ori timpul va permite. Deci va recomandam sa retineti acest site www.jocurinoigratuite.ro si  sa descoperiti mereu ce jocuri noi gratuite au fost agaugate special pentru voi si nu uitati de concursul nostru (la inceputul anului 2014 vom afisa lista cu cei castigatori) . Mult succes .

Va recomandam si alte jocuri gratis:

 » Jocuri noi gratuite» Jocuri noi pentru copii» Jocuri noi strategie» Jocuri pentru baieti» Jocuri arcade gratuite» Jocuri cu animale » Jocuri cu masini online » Jocuri de actiune noi » Jocuri de aventura » Jocuri de indemanare » Jocuri de noroc online» Jocuri de sport online» Jocuri logice noi» Jocuri noi impuscaturi» Jocuri noi barbie» Jocuri noi pentru fete » Jocuri puzzle online» Jocuri de fotbal» Jocuri mario noi» Jocuri animatie online

Mult succes !