JOCURI NOI

jocuri noi onlineACASA CONTACT Avem o colectie de jocuri noi online pentru toti copii
jocuri noi
POLITICA DE CONDIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate a sitului jocurinoigratuite.ro

Prezentam aici politica de confidentialitate a sitului www.jocurinoigratuite.ro ,care va pune la dispozitie toate informatiile necesare privind modul  cum vom folosi informatiile personale ale dumneavoastra pe care le furnizati la simpla accesare a sitului sau la inregistrarea dumneavoastra ca membri.

Prin accesarea sitului nostru de jocuri noi online trebuie sa cunoasteti si sa fiti de accord cu termini si conditiile prezentate indiferent ca sunteti membru sau accesati situl ca vizitator.

 Aceste conditii pot fi schimbate sau modificate iar  noutatile vor fi adaugate aici . Toate modificarile si schimbarile aduse se vor aplica numai la situatiile, activitatile si informatiile viitoare si nu retroactiv.

Va recomandam sa accesati si sa consultati aceasta pagina de cate ori vizitati siteul http://www.jocurinoigratuite.ro , pentru a va asigura ca sunteti la curent cu noutatile , schimbarile , modificarile si evolutia Politicii noastre de Confidentialitate si a va informa corect referitor la modul cum vom folosi informatiile dumneavoastra private. Politica de confidentialitate a sitului nostru  este aplicabila doar pentru acest site si NU este raspunzatoare pentru alte site-uri partenere.
Pentru legaturile existente catre alte situri ale noastre , asiguram confidentialitate deplina si respectarea totala a regulilor existente.

Colectarea Informatiilor .

Colectarea datelor si informatiilor de identificare personale, cum ar fi nume, prenume , adresa de email, adresa fizica, orasul ,strada, telefon fix sau mobil, este facuta doar atunci cand aceste informatii sunt transmise cu acordul dvs, prin procesul de inregistrare pe site si prin personalizarea profilului unic in calitate de membru inregistrat al site-ului www.jocurinoigratuite.ro.

Cum folosim datele dumneavoastra.
 
Toate aceste informatii au caracter personal si sunt folosite doar pentru a realiza cererea dumneavoastra privitoare la inregistrarea pe acest site si activarea calitatii de membru al sitului www.jocurinoigratuite.ro.
Poate face exceptie cazul in care solicitam si  ne acordati permisiunea de a utiliza informatiile dumneavoastra personale prin adaugarea adresei dumneavoastra de email in lista noastra pentru a va putea trimite informatii strict despre activitatea sitului nostru prin telefon sau mail. La solicitarea dumneavoastra putem adauga sau sterge orice date cu caracter personal respectand legislatia in viguare.

Administratori acestui site www.JocuriNoi Online.ro nu vor folosi datele dumneavoastra personale in nici un alt scop decat acela de a mentine comunicarea cu dumneavoastrapentru a va tine la curent cu noutatile site-ului nostru, prin email sau telefon si asta doar in conditiile in care dumneavoastra doriti acest lucru.

Cu siguranta administratorii sitului www.jocurinoigratuite.ro nu vor oferii sub nici o forma, nici unei alte persoane, informatiile dumneavoastra private, (nume,prenume, user, email, adresa, telefon,oras, tara, tel mobil, etc) aflate in baza nostra de date, in scopuri comerciale sau de oricare alta natura.
Monitorizarea traficului
Atunci când vizitaţi situl, este posibil ca anumite date despre dvs. să fie colectate şi de sisteme de monitorizare si contorizare a traficului şi sisteme de operare si publicitate online, fara a avea acces la datele confidentiale.Acestea au ca scop doar evidentierea numarului de vizite sau vizitatori si alte date statistice privitoare la site.

 Legaturi catre alte situri partenere.

Situl nostru are legături si catre alte situri proprii (pentru care asiguram toata raspunderea si respectarea conditiilor de confidentialitate) dar şi către alte situri partenere si retele de publicitate. Aceste situri nu sunt controlate de noi si nu ne vom asuma răspunderea pentru comportarea firmelor sau persoanelor care administreaza respectivele situri. Înainte de a face cunoscute informaţiile dvs. personale pe orice alte situri vă sfătuim să parcurgeţi termenii şi condiţiile utilizării acelor situri precum şi specificaţiile lor de securitate. Administratorii acestui site www.jocurinoigratuite.ro nu isi asuma nici o responsabilitate asupra continutului nici unuia din siturile partenere si a anunturilor sau materialelor postate pe siturile respective. Mentionam ca singura legatura intre siturile noastre si cele partenere (pentru care nu ne asumam responsabilitatea)este schimbul de banere sau link-uri in vederea unei cat mai bune promovari reciproce. Responsabilitatea asupra continutului din siturile partenere revine exclusiv celor care le-au postat sau care le detin.
Politica si conditiile de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google

jocurinoigratuite.ro  utilizeaza si terte companii de publicitate cum ar fi Google Adsense pentru a posta anunturi , link-uri si reclame pe site-ul nostru web.

Aceste companii de publicitate pot folosi informatiile (dor informatiile care nu sunt confidentiale) cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site sau pe altele, doar in scopul de a asigura si furniza reclame despre bunuri si servicii care va pot interesa sau de a realize statistici evidentiind traficul si caracteristicile individuale ale siturilor.

Persoana care acceseaza situl www.jocurinoigratuite.ro  ia la cunostinta ca administratori acestui site nu pot controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care sunt vehiculate prin Internet . Pentru orice fel de daune sau prejudicii de orice natura aduse tertilor sau altor situri privind situatii de care nu suntem raspunzatori, administratorii sitului  www.jocurinoigratuite.ro nu pot sa fie trasi la raspundere indiferent de situatie.
Continutul sitului.
Toate jocurile , clipurile si alte materiale care sunt puse la dispozitia dumneavoastra pe acest site pot fi adaugate atat  de utilizatori inregistrati cat si de administratori si  sunt considerate ca apartinand domeniului public si  pot fi gasite pe numeroase alte website-uri de distractie si divertisment online.
 Incercam sa dam cat mai mult credit autorilor si detinatorilor acestor jocuri, insa daca considerati ca unul dintre aceste jocuri va afecteaza sub orice forma sau incalca freo intelegere, conventie sau lege si nu ar trebui sa apara pe acest web-site, va rugam sa contactati administratorul acetui site si cu siguranta in cel mai scurt timp posibil vom remedia aceasta situatie.Mentionam ca toate materialele, jocurile si clipurile puse la dispozitie sunt gratuite si nu implica plata , accesarea sau inregistrarea fiind gratuita in totalitate.
Ce urmarim.
Interesul nostru prioritar este acela de a creea si dezvolta un site de divertisment diferit de multitudinea de situri existente in prezent prin adaugarea periodica de jocuri educative , jocuri logice, jocuri de indemanare si a celorlalte categorii si de a evita in totalitate postarea de jocuri care nu sunt adecvade pentru copii.Scopul nostru este acela de a reusi sa realizam un site atragator si placut , pentru ca vizita dumeavoastra sa fie cat mai relaxanta.Pentru ca dorim ca placerea si perseverenta sa fie si rasplatite la sfarsitul anului 2010 primii 10 jucatori care au acumulat cele mai multe puncte vor primii premii surpriza.Mentionam ca acest site este creat la inceputul anului 2010 , deci toate jocurile postate sunt adaaugate in anul acesta, iar concursul nostru ramane valabil si in anii urmatori.
Administratorii acestui site www.jocurinoigratuite.ro  va multumesc pentru timpul acordat si va invita sa reveniti pe acest site , ori de cate ori timpul va permite pentru a juca unele dintre cele mai noi si frumoase jocuri online. Pentru orice fel de sugestie ,reclamatie sau discutie va stam la dispozitie si dorim rezolvarea cat mai rapida a situatiei semnalate.

Cu respect echipa  www.jocurinoigratuite.ro